Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Zamknij

  • Przejdź do menu głównego
  • Przejdź do menu dodatkowego
  • Przejdź do treści
  • Przejdź do wyszukiwarki
logobipfacebooktwiter

- Grzyby

  • Wersja Mobilna

Czcionka:

  • Czcionka domyślna
  • Czcionka średnia
  • Czcionka duża
  • Kontrast:

    Zmień kontrast

Wyszukiwarka

Wyszukiwarka

Menu główne

  • O nas
    • ŚPWIS
    • Zadania
    • Rys historyczny
  • Publikacje
    • Stan sanitarny woj. śląskiego
  • Stacje Powiatowe
  • Kontakt
  • Kariera
  • Kontakt
    • Dane teleadresowe

Informacje

  • Stan sanitarny woj. śląskiego w 2019 roku

  • Prowadzimy badania laboratoryjne

  • Promocja Zdrowia

  • Międzynarodowy Punkt Szczepień

  • Higiena wody

Menu dodatkowe

  • Koronawirus SARS CoV-2
  • DLA KLIENTA
    • Badania diagnostyczne
    • Zalecenia dla przedsiębiorców w związku z rozprzestrzenianiem się koronawirusa
    • Zatwierdzenie/rejestracja zakładów
    • Poradnik dla gabinetów kosmetycznych, fryzjerskich, tatuażu i odnowy biologicznej
    • Ochrona danych osobowych
    • Informacje dla jednostek ochrony zdrowia udzielających świadczeń zdrowotnych z udziałem promieniowania jonizującego
    • Wykonywanie badań na nosicielstwo
    • Opinie dla podmiotów leczniczych
    • Podejrzenie choroby zawodowej
    • Zgłoszenie użycia czynnika biologicznego w miejscu pracy
    • Zgłoszenie użycia czynnika rakotwórczego w miejscu pracy
    • Petycje
    • Lista rzeczoznawców ds. sanitarno-higienicznych w woj. śląskim
    • ePUAP
  • Ostrzeżenia publiczne
  • System zarządzania jakością
  • Nadzór sanitarny
  • Epidemiologia
  • Higiena Żywności, Żywienia i Przedmiotów Użytku
    • Prowadzenie działalności w zakresie produkcji/obrotu żywnością
      • Wymagania higieniczne
      • GMP/GHP
      • HACCP
      • Agroturystyka
      • Produkcja podstawowa
      • Żywność tradycyjna
      • Import
    • Bezpieczeństwo żywności
      • Znakowanie
      • Zanieczyszczenia mikrobiologiczne
      • Zanieczyszczenia chemiczne
      • Dodatki do żywności
      • GMO
    • Skargi
    • Urzędowa kontrola żywności
      • Przeprowadzanie urzędowych kontroli żywności
      • Mandaty
      • Kary pieniężne
    • Warto wiedzieć, warto przeczytać
      • Afrykański pomór świń
      • Ocena żywienia
      • Lody
      • Grzyby
      • Zanieczyszczenia żywności - UE
  • Higiena Komunalna i Środowisko
  • Bezpieczeństwo zdrowotne wody
    • Informacje nt. Legionelozy
    • Informacje nt. fontann
  • Higiena Pracy i Nadzoru nad Środkami Zastępczymi
  • Higiena Dzieci i Młodzieży
  • Zapobiegawczy Nadzór Sanitarny
    • Uruchomienie obiektu/lokalu
  • Higiena Radiacyjna
  • Promocja zdrowia
    • Profilaktyka palenia tytoniu
      • Czyste powietrze wokół nas
      • Bieg po zdrowie
      • Inne działania
    • Projekt edukacyjny "Klub Zdrowego Przedszkolaka"
    • Projekt "Zdrowe dziecko – zdrowy dorosły – zdrowa rodzina"
    • Skąd się biorą produkty ekologiczne
    • Profilaktyka nadwagi i otyłości
      • Żywienie na wagę zdrowia
      • Trzymaj Formę!
      • Wskaźnik BMI
    • Ograniczenie używania substancji psychoaktywnych
      • ARS, czyli jak dbać o miłość?
      • Dopalacze Wypalacze - groźne narkotyki
      • Smak życia czyli debata o dopalaczach
    • Zapobieganie chorobom zakaźnym i zakażeniom
      • HIV/AIDS
      • Zaszczep w sobie chęć szczepienia
      • WZW typu A, B i C
      • Zakażenia krwiopochodne
      • Grypa
    • Profilaktyka nowotworów
      • Znamię! Znam je?
      • Brązowo, ale czy zdrowo?
      • Wybierz Życie - Pierwszy Krok
    • Inne
      • Informacje nt. wszawicy
      • Europejski Dzień Wiedzy o Antybiotykach
    • Materiały edukacyjne
      • ŚPWIS
      • Inne
    • Bezpieczne wakacje
  • Badania laboratoryjne
    • Badania diagnostyczne
    • Badania wody
    • Badania radiologiczne
    • Badania żywności
    • Badania kosmetyków
    • Badania na stanowisku pracy
    • Badanie alkoholu
  • Szczepienia ochronne

Lokalizacja

Zobacz jak do nas dojechać.
Jesteś tutaj: Start / Higiena Żywności, Żywienia i Przedmiotów Użytku / Warto wiedzieć, warto przeczytać / Grzyby

Grzyby

  • Drukuj zawartość bieżącej strony
  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF

Artykuły

Przejdź do - Informacja dla osób zbierających grzyby
3 sierpnia 2020

Informacja dla osób zbierających grzyby

Czytaj więcej o: Informacja dla osób zbierających grzyby
  • Przejdź do góry
  • Mapa strony
  • Oświadczenie o dostępności
  • Polityka prywatności
  • Przejdź do strony Fundacji Widzialni
  • Przejdź do strony Ministerstwa Administracji i Cyfryzacji

Strona została opracowana w ramach projektu
Polska Akademia Dostępności
realizowanego przez Fundację Widzialni i Ministerstwo Administracji i Cyfryzacji

Licencja Creative Commons - CC-BY-SA
PAD CMS jest dostępny na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa - Na tych samych warunkach 4.0 Międzynarodowe z wyłączeniem opublikowanych treści.