Badania żywności

  • Drukuj zawartość bieżącej strony
  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF

Artykuły

31 grudnia 2019

Badanie fizykochemiczne żywności

Kierownik Pracowni Badań Fizykochemicznych Żywności - dr n. o zdr. inż. Iwona Szymala
tel. 32 351 23 43,
e-mail: dl-zc@wsse.katowice.pl

Czytaj więcej o: Badanie fizykochemiczne żywności
30 grudnia 2019

Badania mikrobiologiczne żywności i obiektów z obszaru produkcji żywności

Kierownik Pracowni Mikrobiologii Żywności i Kosmetyków - mgr Dorota Beczek-Koćwin
tel: 32 351 23 00 w. 203;
e-mail: dl-zm@wsse.katowice.pl

Czytaj więcej o: Badania mikrobiologiczne żywności i obiektów z obszaru produkcji żywności
30 grudnia 2019

Badania materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością

Kierownik Pracowni Badań Przedmiotów Użytku - mgr inż. Iwona Golik-Szyma
tel: 32 351 23 55, 351 23 00 w. 204;
e-mail: dl-zu@wsse.katowice.pl

Czytaj więcej o: Badania materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością